2018. április 3-án, délelőtt 10 órakor kinyílott a Zöldlevelecske,
a szegedi belváros első Salátaműhelye a Klauzál tér 5. szám alatt.

Az új üzletnek a több mint 170 éves Kárász-házban találtunk helyet, és első látásra lenyűgözött bennünket az épület történetekkel és kultúrával történő átitatottsága.

Ha belegondolunk, hogy a bejáratunk feletti erkélyről mondott beszédet 60 000 ember előtt Kossuth Lajos, akkor azt érezzük, hogy nagyon oda kell tegyük magunkat, hogy meglegyen egy ekkora rajongótábor. Amúgy 1857-ben, Ferenc József és gyönyörű felesége, a 20 esztendős Sissi is a házban szálltak meg, Kárász Benjamin vendégeként.

Láthatod, hogy rendkívül érdekes és értékes emberek kerülnek kapcsolatban a híres Kárász-házzal, így arra bíztatunk, hogy Sissihez hasonlóan látogass el hozzánk Te is!

Majd egy évnyi előkészület után megnyitottuk európai színvonalú Salátaműhelyünket közel 100 négyzetméteren, mely kihagyhatatlan gasztronómiai élményt kínál egészségtudatos közönségének.

Üzletünk bababarát, illetve gondoltunk a mozgáskorlátozottakra is. Babádat tisztába tudod tenni, meg tudod szoptatni, és igyekeztünk mindent megtenni a kismamák kényelme érdekében.

Látogass meg bennünket,
és hozd magaddal a barátaidat is!

Salátaműhelyünk nagy népszerűségnek örvend, ezért a csúcsidószakokban (12-13 közt és este 18 óra körül) számítani kell némi sorban állásra. Ezt úgy tudod elkerülni, ha online, vagy telefonon leadod a rendelésed, így ha megérkezel, akkor a Te salátád már el lesz készítve, frissen a megadott időpontra!

Tel.: + 36 30 8 SALATA
+ 36 30 8 725 282
6720 Szeged Klauzál tér 5. (Az oroszlános kút mellett)
Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 10-22 óráig.